Imetysohjaus - Kätilö Jenna
Imetysohjaus - Kätilö Jenna

Imetysohjaus


Toiveissa lempeä lasku vanhemmuuteen ja imetyksen ihmeelliseen maailmaan? 

Synnytyksen jälkeen olo voi olla todella epävarma vauvan ja imetyksen kanssa. Maito nousee noin kolmantena päivänä synnytyksestä ja silloin baby blues ja arat rinnat saattavat vetää mielialan alas. Imetysongelmissa tai epävarmuustilanteissa on tärkeää pyytää apua mahdollisimman pian. Perheet jäävät monesti ongelmiensa ja huoliensa kanssa todella yksin sairaalasta kotiutuessaan, sillä neuvolan ensimmäinen kotikäynti on yleensä vasta noin viikon päästä synnytyksestä.

Monet kotiutuvat sairaalasta lisämaitojen kanssa ja niiden purkuun saatavat ohjeet saattavat olla melko puutteelliset. Voimme yhdessä katsoa juuri teille sopivat ohjeet maitojen purkuun ja oman maidontuotannon vahvistamiseen.

Kipeät nännit? Kovat rinnat? Imuote sattuu? Mistä tiedän saako vauva tarpeeksi maitoa? Missä kaikissa asennoissa kotona voi imettää helposti? Entäs yöllä? Miten usein vauva tulee herättää? Miten usein vauvaa tulee syöttää? Onko nämä normaaleja tuntemuksia alapäässä? Onko tällainen jälkivuoto normaalia? Muun muassa kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen kotikäynnillä.

Imetysohjaus kätilö Jennan kanssa
Kotikäynnillä tuon rutkasti lisää itsevarmuutta niin imetykseen kuin vauvan käsittelyynkin.

Vauvat eivät saavu käyttöohjeiden kanssa ja on normaalia, että alussa hänen kanssaan toimiminen onkin epävarmempaa ja huolia nousee pintaan.

Opastan teitä vauvan tarpeiden tunnistamisessa ja ohjaan myös erilaisia vauvan rauhoitteluasentoja. Voin tarvittaessa opastaa  myös esimerkiksi kantoliinailussa, vessahätäviestinnässä, kestovaippailussa, vauvahieronnassa ja nukkumisessa.

Käynneillä voin myös hoivata äitiä ja esimerkiksi käsitellä guasha-kammalla kipeitä imetyshartioita. Autan ja ohjaan tällä käynnillä melkeimpä missä vaan te kaipaatte tukea ja neuvoja.

Käynnin jälkeen teille molemmille on varmasti enemmän itseluottamusta ja työkaluja uuteen elämänvaiheeseen!

Imetysohjaus kätilö Jennan kanssa

Tukenasi äitiyden iloissa ja haasteissa


Ota yhteyttä ja jutellaan 💗

imetysohjaus uusille äideille - Kätilö Jenna

Tukenasi äitiyden iloissa ja haasteissa


Ota yhteyttä ja jutellaan 💗