Hinnasto

Käynnit kätilön luona

Tapaamisissa voin auttaa sinua esimerkiksi näissä asioissa: Synnytyspelko, ehkäisy, hormonitasapainoasiat, kuukautisongelmat, hedelmöitysasiat, raskaudenaikaiset ongelmat, yksityinen neuvola, raskauden seuranta, ravitsemusneuvonta, imetysohjaus ja synnytyksestä palautuminen.

Tapaaminen 75min 80e.

Tapaaminen 90min 100e. (Edellisen synnytyksen käsittely- ja purkukäynnit sekä synnytyspelkokäynnit)

3x 75min tapaaminen 200e

Etätapaaminen 60min 50e

Kotikäynnit 20km säteellä +20e.

Synnytysvalmennukset

Ryhmäsynnytysvalmennus 220e

Yksityinen 4-5h räätälöity synnytysvalmennus 350e

Lue lisää synnytysvalmennuksesta täältä.

Hieronnat ja hoidot

Intialainen päähieronta 30min 40e.  Intialainen päähieronta poistaa stressiä, tuo runsaasti onnellisuushormoneita kehoon, aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, virkistää ja mm. lievittää lihas- ja hermojännityksiä sekä särkyjä. Hoidossa käsitellään pään lisäksi niska, hartiat ja kasvot. Hieronnan jälkeen olo on kuin vastasyntyneellä!

Raskaushieronta 80min 85e. Raskaushieronta hellii väsyneitä lihaksia ja mieltä. Rentouttavassa hieronnassa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin. Hoito rentouttaa ja aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä auttaa näin myös poistamaan turvotuksia. Hieronnassa käytetään apuna asiakkaan valitsemia aromaöljyjä. Hoidon jälkeen voit jäädä hetkeksi lepäämään, sillä tämä kokonaisvaltaisen rentoutushieronnan jälkeen olo on todella seesteinen.

Käynnistyshoito 2,5h/3,5h 120e/140e. Tässä stimuloivassa hoidossa aktivoidaan synnytyksen käynnistymistä edistävät akupisteet, lievitetään lihasjännityksiä, tuodaan kehoon paljon onnellisuushormoneita ja raukeutta. Alkukeskustelun jälkeen myös mielesi on valmis ja huoleton. Hoito valmistelee kehoa tulevaa synnytystä kohden. Voit valita joko rentouttavan hieronnan ohessa tehtävän epsomsuolajalkakylvyn tai tunnin pituisen hemmottelevan vaahtokylvyn. (Lue lisää hoidosta täältä )

Postpartum-hoito 120min 150e.

Mietitkö lahjaideaa juuri synnyttäneelle tai esimerkiksi babyshowereille? Paras lahja on uuden äidin hoivaushieronta, sillä äidit tarvitsevat yhtä paljon rakkautta ja hoivaa kuin vauvakin – onhan hänkin juuri syntynyt taas äidiksi!  Rauhoittava epsomsuolalla viimeistelty yrttinen jalkakylpy, 90minuutin rentouttava ja palautumista edistävä hieronta sekä siinä käytettävä aromaterapia tuovat ihanaa hoivaa ja seesteisyyttä lapsivuodeaikaan. Postpartum-hoidon kulmakivi on äidin henkisen ja fyysisen jaksamisen tukeminen, hemmottelu ja lempeiden ensiviikkojen takaaminen. Matkakulut sisältyvät hintaan 20km säteellä Ullanlinnasta.

Vauvahieronta 60min 60e. Vauvahieronta auttaa moneen vaivaan, tuo vauvalle hyvää oloa ja läheisyyttä.  Hieronta saa vauvan mielihyvähormonit virtaamaan, rauhoittaa, aktivoi vauvan fyysistä kehitystä, vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä, parantaa ruuansulatusta sekä auttaa unihäiriöihin. Hieronnalla voidaan saada apua myös koliikkivaivoihin. Käynnillä opetan vanhemmille erilaisia hierontatekniikoita ja annan ohjeet kotiin myös mukaan.