Hinnasto

Käynnit kätilön luona

Tapaamisissa voin auttaa sinua esimerkiksi näissä asioissa: Synnytyspelko, ehkäisy, hormonitasapainoasiat, kuukautisongelmat, hedelmöitysasiat, raskaudenaikaiset ongelmat, yksityinen neuvola, raskauden seuranta, ravitsemusneuvonta, imetysohjaus ja synnytyksestä palautuminen.

Tapaaminen 75min 80e.

Tapaaminen 90min 100e. (Ensitapaamiset, edellisen synnytyksen käsittely- ja purkukäynnit sekä synnytyspelkokäynnit)

3x 75min tapaaminen 200e

Etätapaaminen 60min 50e

Kotikäynnit 20km säteellä +20e.

 

Synnytysvalmennukset

Ryhmäsynnytysvalmennus 220e

Yksityinen 4-5h räätälöity synnytysvalmennus 350e

Lue lisää synnytysvalmennuksesta täältä.

 

Hieronnat ja hoidot

Käynnistyshoito 2,5h/3,5h 140e/160e. Tässä stimuloivassa hoidossa aktivoidaan synnytyksen käynnistymistä edistävät akupisteet, lievitetään lihasjännityksiä, tuodaan kehoon paljon onnellisuushormoneita ja raukeutta. Alkukeskustelun jälkeen myös mielesi on valmis ja huoleton. Hoito valmistelee kehoa tulevaa synnytystä kohden. Voit valita joko rentouttavan hieronnan ohessa tehtävän epsomsuolajalkakylvyn tai tunnin pituisen hemmottelevan epsomsuolavaahtokylvyn. (Lue lisää hoidosta täältä )

Vauvahieronta 60min 60e. Vauvahieronta auttaa moneen vaivaan, tuo vauvalle hyvää oloa ja läheisyyttä.  Hieronta saa vauvan mielihyvähormonit virtaamaan, rauhoittaa, aktivoi vauvan fyysistä kehitystä, vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä, parantaa ruuansulatusta sekä auttaa unihäiriöihin. Hieronnalla voidaan saada apua myös koliikkivaivoihin. Käynnillä opetan vanhemmille erilaisia hierontatekniikoita ja annan ohjeet kotiin myös mukaan. 

Synnytyksen jälkeinen kotikäynti 120min 150e.

Mietitkö lahjaideaa juuri synnyttäneelle tai esimerkiksi babyshowereille? Paras lahja pienen vauvan äidille on kätilön kotikäynti. Käynnillä äiti saa vertaistukea, jutteluseuraa ja paljon hoivaa. Voimme käydä synnytystä läpi, annan parhaat vinkit imetyksen onnistumiselle ja parhaimmat palautumisohjeet. Käynnillä voidaan esimerkiksi myös katsoa vauvan rauhoittelu- ja käsittelyasentoja, kantoliinan sidontaa, vauvahierontaa ja nukkumista.

Lopuksi käyntiin kuuluu hemmotteluhieronta, sillä äidit tarvitsevat yhtä paljon rakkautta ja hoivaa kuin vauvakin – onhan hänkin juuri syntynyt taas äidiksi!  Rentouttava ja palautumista edistävä hieronta sekä siinä käytettävä aromaterapia tuovat ihanaa lempeyttä ja seesteisyyttä lapsivuodeaikaan. Postpartum-hoidon kulmakivi on äidin henkisen ja fyysisen jaksamisen tukeminen, hemmottelu ja lempeiden ensiviikkojen takaaminen. Matkakulut sisältyvät hintaan 20km säteellä Ullanlinnasta.