Onnea!

Haluatko lähteä synnyttämään itsevarmalla asenteella? ♥

Eikö olisi ihana tietää mitä kehossasi tapahtuu, miten pystyt itse hallitsemaan kehosi tuottamia supistuksia ja miten voit saada mahdollisimman helpon sekä nopean synnytyksen?

Kätilönä painotan aina hyvän synnytysvalmennuksen merkitystä. Moni lähtee synnyttämään ”Kyllä ne kätilöt sitten osaavat auttaa ja neuvoa” -asenteella. Todellisuus on, että se olet sinä joka synnyttää. Sinun kehosi tekee kaiken sen työn ja voit itse vaikuttaa jo etukäteen paljon siihen, miten synnytyksesi tulee menemään. Kätilöt eivät ole synnytyssalissa kanssasi koko ajan ja synnytyksen jo ollessa käynnissä on myöhäistä alkaa opettelemaan kehonhallintaa ja miettimään omia toiveita. Siksi hyvä valmistautuminen on kaiken a ja o, tässäkin asiassa 🙂

Synnyttämistä en voi sinulle opettaa, sillä sen kehosi jo osaa. Viisas kehomme osaa synnyttää ja vauva osaa syntyä. Synnyttäjän suurin tehtävä synnytyksessä on osata rentoutua ja salaisuuksia siihen opit kanssani. Tukihenkilön tärkein tehtävä on olla läsnä ja rakastaa sinua.

Valmennuksessa käydään myös yksilöllisesti läpi erilaisia tekniikoita, joilla ohjataan vauva optimaalisimpaan asentoon synnytystä ajatellen ja rentoutetaan koko lantion aluetta ja sen ligamentteja.

Valmennuksessa käymme läpi synnytyksen fysiologiaa sekä anatomiaa, valamme uskoa sinuun synnyttäjänä ja kehosi kykyyn synnyttää, puhumme ruokavaliosta ja sen merkityksestä loppuraskauteen ja synnytykseen, harjoittelemme konkreettisesti mielen ja kehon rentouttamista, opimme belly mapping -tekniikkaa käyttäen missä asennossa vauvasi on, käsittelemme synnytykseen liittyviä pelkoja, opimme konkreettisia työkaluja ja lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä synnytykseen ja miten tukihenkilösi pystyy sinua niitä apuna käyttäen parhaiten tukemaan sekä puhumme myös mm. imetyksestä ja ensipäivistä vauvan kanssa.

Valmennuksen jälkeen sinulla on hyvä luottamus kehoosi ja näin ollen lähdet valmiina ja hyvällä itsevarmuudella kohti synnytysmatkaasi.