Minusta

Tiesin jo nuorena, että jonain päivänä minusta tulee kätilö.

Myynti- ja markkinointimaailma vei minut mennessään, mutta vihdoin vuonna 2010 hain kätilökouluun ja tein totaalisen alanvaihdoksen. Samaan aikaan aloitin toimimaan synnytyksen tukihenkilönä, eli doulana.

Olen valmistunut sairaanhoitaja-kätilöksi Metropoliasta keväällä 2015, jonka jälkeen olen toiminut kätilönä ja hakenut monipuolista erilaista osaamista ympäri maailmaa. Opintojeni aikana vietin yhden kevään Sambiassa työskennellen paikallisissa sairaaloissa sekä klinikoilla ja yhden kevään Jenkeissä kotikätilögurujen opeissa. Valmistumiseni jälkeen olen ollut vapaaehtoiskätilönä mm. Filippiineillä, Balilla ja Haitilla. Sairaalapuolelta minulla on työkokemusta synnytyssalista, vastasyntyneiden teholta ja lasten päivystyksestä.

Rakastan työtäni ja toivoisin että jokaisella naisella, taloudellisesta tilanteesta ja synnyinmaastaan riippumatta olisi mahdollisuus hyvään, turvalliseen ja voimaannuttavaan äitiyshuoltoon. Ja että jokaisella vauvalla oli mahdollisuus lempeään, turvalliseen syntymään.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja näin ollen pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta, tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa ja hoivaa.

Advertisement